Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Sarıçam Belediyesi’nden Azerbaycan’ı gururlandıran bayrak.

Sarıçam Belediyesi’nden Azerbaycan’ı gururlandıran bayrak.

Sarıçam Azerbaycan bayrakları ile donatıldı.

Sariçam Azerbaycan bayraklari ile donatildi.

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, Ermenistan'in Azerbaycan topraklarina saldirmasi üzerine Azerbaycan tarafindan baslatilan operasyonlara destek vermek amaciyla Belediye Binasi ve Ilçe merkezinde birçok alanda Türk Bayraginin yanina Azerbaycan Bayraginin da asilmasi talimatini verdi.

Sariçam Azerbaycan bayraklari ile donatildi.

 Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag,

 “Sariçam’da,  Azerbaycan ve Türk Bayragi birlikte dalgalaniyor. Bir millet iki devlet olarak, Can Azerbaycan’in her zaman yanindayiz. Kardeslerimize destegimizi göstermek için Belediye Binamiz ile Bayrakli Parkimiza Türk Bayragi ve Azerbaycan Bayragimizi astik.

Sariçamda tüm gönüller Karabag için atiyor.

Her zaman Azerbaycanli kardeslerimizin ve tüm mazlumlarin yaninda olduk. Bundan sonra da olmaya devam edecegiz. Ermenistan’in, kardes ülke Azerbaycan’in Daglik Karabag bölgesinde yaptigi saldiriyi siddetle kiniyoruz. Yüregimiz, Azerbaycanli kardeslerimizle birlikte atiyor. Hain saldirida hayatini kaybeden kardeslerimize Allah'tan rahmet, yaralilarimiza âcil sifalar diliyorum. 'dedi.

Belediye Binasinda ve Ilçe merkezinde birçok alanda Azerbaycan Bayragini gören Sariçam’li vatandaslar ise memnuniyetlerini dile getirerek hassasiyetinden ötürü Baskan Uludag’a tesekkür etti. 



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli